Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

RestPack: een rugzak om in te zitten

RestPack: een rugzak om in te zittenHandig: dit is niet zo maar een rugzak, maar eentje waar je onderweg ook nog eens lekker in kunt zitten! De RestPack is van hoogwaardige kwaliteit, de banden zijn uitermate sterk en het rugpand is van ventilerend en ademend materiaal, dus optimaal draagcomfort.

De RestPack heeft een comfortabele zit, welke is ondergebracht in het rugpand van de RestPack. Zo kan er tijdens een lange wandeling eventjes worden gerust onderweg, waarbij het achterpand van de rugzak als ruggesteun dient. Het rugpand is voorzien van twee steunen wat doorzakken voorkomt en een nog beter comfort zal geven tijdens het zitten. De YKK ritsen zijn voorzien van handige koordjes waardoor ze makkelijk open te maken zijn met (winter) handschoenen. Aan de onderkant van de RestPack zitten handige lussen waar je een slaapmatje of een kleed aan kan binden voor het picknicken.

Overige specs: geïntegreerde regenhoes beschermt tegen regen en vuil, inhoud 30 liter, YKK ritsen, materiaal: Polyester 600 Denier, Compressiebanden, verstelbare heupband, Twee gescheiden compartimenten, waarvan het onderste compartiment zowel van binnen als buiten te bereiken is, voorvak voorzien van handige organizer en sleutelkoord, bugneekoord waar regenkleding fiets, skate of skihelm onder te binden is, verstelbare schouderbanden, ventilerend rugpand.

Advies verkoopprijs: Euro 49,95

Voor meer informatie: https://www.robijns.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.