Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Onbeperkt bewegen met de ODLO Sportbeha

Onbeperkt bewegen met de ODLO SportbehaEen perfecte sportbeha mag je amper voelen, moet optimale steun geven en moet overtuigen door zijn ontwerp. Bovendien wordt geen enkel ander sportondergoedproduct zo dicht bij het lichaam gedragen. Daarom heeft ODLO over een periode van een aantal jaren met veel zorg, detail en gevoel een compleet nieuw beha-concept ontwikkeld, waarmee het een nieuwe standaard stelt op het vlak van hoogfunctionele sportbeha's.

Klimaatregularisatie die begint vanop de huid, een optimale pasvorm die onbeperkte vrijheid van bewegen garandeert, ondersteuning op de juiste plaatsen en het gebruik van specifieke, functionele materialen resulteren in een uniek en onvergelijkbaar draagcomfort.

De ODLO sportbeha is verkrijgbaar in 4 kleuren (wit, zwart, rood, blauw) en 3 modellen : High Ultimate Fit, Medium Balance Fit en Soft Comfort Fit. Het verschil tussen deze drie beha’s ligt in de verschillende ondersteunende functies en schouderbandsystemen. De High Ultimate Fit biedt maximale steun wanneer de boezem bij hoge activiteit onder zware druk staat, zoals bij het lopen of tennissen. De Medium Balance Fit is in het bijzonder geschikt voor middelmatig intensieve activiteiten zoals Nordic Walking of skiën. De Soft Comfort Fit vermindert de bewegingen van de boezem onder lichte druk en is het meest geschikt voor minder intensieve sporten zoals yoga of golf.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.