Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

QUANTUM en ACTIVE RUN van ODLO

QUANTUM en ACTIVE RUN van ODLODe QUANTUM lijn staat voor hoogfunctionele producten met hoge afwerkingsgraad, gemaakt van hoogtechnologische materialen en voorzien van de meest vooruitstrevende details. Met deze collectie komt ODLO tegemoet aan de eisen van de meest professionele atleet. Passie ligt aan de basis van hun doorgedreven training.

Topprestaties vragen om functionele kleding van topklasse die garant staat voor een perfecte klimaatregeling en een onbeperkte vrijheid van bewegen in betrouwbare en innoverende, hoogtechnologische kwaliteit. Dergelijk hoge eisen bepalen de richting die ODLO met Quantum uitgaat, want het is ODLO’s ambitie om voortdurend verder te gaan dan het optimale.

Quantum Jacket
De Quantum Jacket (zie foto) is daar een voorbeeld van. Deze sportjas is de eerste keuze voor de veleisende, professionele atleet die op hoog niveau wil presteren. De Quantum Jacket is gemaakt van efficiënte, functionele vezels en voorzien van een water-afstotende buitenkant en vocht-absorberende binnenkant en geïntegreerde ventilatiezones. Met zijn design, look en functies vormt de Quantum jacket een klasse apart. Quantum werd ontwikkeld met het oog op perfectie voor onvoorwaardelijk intens loopplezier.

ACTIVE RUN - modieus en zelfverzekerd bewegen
De ACTIVE RUN collectie combineert een modieus design met praktische functies. De kleding voelt aan als katoen maar bestaat geheel uit functioneel polyester. De ingewerkte ventilatiestukken zorgen voor een optimale temperatuurcontrole. Het resultaat is een sportoutfit die probleemloos ademt en transpiratievocht perfect naar buiten voert zodat de kleding nooit aan het lichaam kleeft. De contrast-inzet ten, modiezue prints en opvallende kleuren geven de ACTIVE RUN lijn bovendien een heel dynamische en aantrekkelijke ‘look’.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.