Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Cantilever van Lowe Alpine

Cantilever van Lowe AlpineDe Crossbow technologie die Lowe Alpine al jaren toepast in hun rugzakken om een betere stabiliteit en hoger comfort te garanderen krijgt een volwaardige opvolger: het Cantilever systeem.

Het systeem is er op gebaseerd dat de heupen het meeste gewicht dragen waardoor de schouders worden ontzien dus minder snel vermoeidheid ontstaat. Aan weerszijden van de rugzak zijn daartoe dunne aluminium stokken bevestigd. Deze zorgen ervoor dat het gewicht vooral op de heupband komt te staan en de schouders dus worden ontzien. De schouders worden hierdoor minder snel vermoeid en kunnen beter gebruikt worden om de rugzak stabiel op de rug te houden.

Lowe Alpine heeft het Cantilever systeem onder andere ingebouwd in de nieuwe Special Expedition packs. Hiervan zijn er zoveel heren-modellen (70 en 80 liter) en een dames-model (60 liter).

Adviesverkoopprijs van de Special Expedition ligt net onder Euro 300.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.