Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowa Trekking: Lady X Light

Lowa Trekking: Lady X LightEen comfortabele en lichte dames trekkingschoen. De Lowa Lady X Light weegt slechts 1170 gram per paar, en dat maakt dit model tot een van de lichtste in haar soort. Het nubuk leder, dat dient als bovenmateriaal, maakt deze schoen duurzaam en bovendien zeer stevig. Kortom, de perfecte schoen voor elke wandeling!

De Lady X Light is uitgerust met een speciale Vibram Pinto zool, die zorgt voor een excellente grip onder alle omstandigheden. Modder, hellingen of rotsachtig gebied, geen probleem voor de Lady X Light! De Pinto zool is voorzien van een uniek ontwerp met een grotere contactzone dan andere zolen. Daarnaast zorgt de PU tussenzool voor een goede demping, zodat gewrichten en voeten beschermd worden.

Het speciale SPS systeem biedt de juiste ondersteuning en zorgt daarnaast voor een goede voetafwikkeling. Speciale drukpunten in de schoen stimuleren een betere houding en bieden veel comfort. Beter lopen is langer wandelen en minder blessures. De Lady X Light laat de doorgewinterde trekker verder wandelen dan ooit tevoren!

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.