Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vernieuwde schoenencollectie van VAUDE

Vernieuwde schoenencollectie van VAUDEDe radicaal vernieuwde schoenencollectie van VAUDE omvat een uitgebreid aanbod: van trekking tot allround en een enkele variant zelfs met het goed ademende en waterdichte eVent membraan. De schoenen hebben een uitstekende pasvorm, een stevige zool die aan de voorkant iets afloopt om de voeten goed af te wikkelen en een zachte demping. VAUDE maakt gebruik van een 'heellock' in elk model, dat ervoor zorgt dat de hiel goed vastzit in de schoen en het vormen van blaren tegengaat. Bij elk model wordt een extra zooltje geleverd én een paar extra veters in een bijpassende kleur. De trendy kleuren en het stijlvol design geven deze schoencollectie een aparte touch.

Stone Rider Low
Deze lichtgewicht lage wandelschoenen zijn uitermate geschikt voor een zomerse wandeling. In de schoen is “air mesh” verwerkt dat zorgt voor een extreem goede ventilatie. Ideaal, ook bij hogere temperaturen. Qua prijs/kwaliteit is deze schoen echt een topper. Zowel in dames- als herenversie verkrijgbaar in diverse kleuren. Adviesverkoopprijs: € 90,-. Voor € 20,- meer is dit model voorzien van het waterdichte en ademende Ceplex-membraan, zodat ook bij natte omstandigheden de voeten droog blijven.

Verkrijgbaarheid
De VAUDE schoenen zijn op mement van publicatie (30-06-2009) te vinden in de volgende winkels:
- Schutrups Outdoor in Exloo
- Kifra Camping & Vrije Tijd in Enschede
- Buitensport Four Seasons in Duiven
- Ton Notermans Kamperen in Roermond
- VAUDE Store Nederland in Breda
- Ton van Bemmelen in Hazerswoude

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.