Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Limited edition Core Extreme van Suunto

Limited edition Core Extreme van SuuntoSuunto komt deze maand met een special versie van de populaire Core op de markt: de Limited Edition Core Extreme. Deze nieuwe Core wordt in een gelimiteerde en genummerde oplage van slechts 3000 stuks gemaakt en zal vanaf half juli bij een select aantal Suunto-dealer verkrijgbaar zijn.

Compleet buitensporthorloge
De Core Extreme heeft dezelfde eigenschappen als de reeds bestaande Core van Suunto. Het horloge is dan ook onder andere uitgerust met hoogtemeter, barometer en kompas (ABC zoals Suunto het noemt), maar bijvoorbeeld ook dieptemeter en weergave van wanneer de zon opkomt en ondergaat.

Gelauwerd ontwerp
In Duitsland won het ontwerp van de Core in 2008 de zeer hoog aangeschreven red dot: best of the best design award, terwijl het horloge in 2007 al was verkozen als Gear of the Year award in het Men’s Journal. Bij zowel het Duitse blad Alpin als het Nederlandse Op Pad won de Core tests op het gebied van hoogtemeters.

Voor meer informatie: https://www.suunto.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Suunto:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.