Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Dakota: nieuwe GPS-ontvangers van Garmin

Dakota: nieuwe GPS-ontvangers van GarminVoortbordurend op het succes van de touchscreen GPS-ontvangers komt Garmin deze zomer met nog twee nieuwe ontvangers voor hun outdoor-serie: de Dakota 10 en de Dakota 20.

De Dakota 10 en Dakota 20 zijn robuuste, waterbestendige GPS-navigators met een hooggevoelige GPS ontvanger met HotFix™ en een kleuren aanraakscherm met een diagonaal van 6,6 centimeter. Wandelaars, mountainbikers en geocachers profiteren van de heldere kaartweergave en de 850 MB intern geheugen, waarin er zowel plaats is voor additionele cartografie als voor 1.000 waypoints, 50 routes, 2000 geocaches en een actieve tracklog van maximaal 10.000 punten en 200 tracks. De Dakota weegt slechts 190 gram, werkt tot maximaal 20 uur op slechts twee AA batterijen en heeft een USB-aansluiting.

De Dakota 20 biedt verder nog een barometrische hoogtemeter, een microSD geheugenkaart uitsparing voor aanvullend geheugen en cartografie, draadloze toestel-naar-toestel communicatie en een 3-assen elektronisch kompas.

De Dakota’s worden geleverd met een wereldwijde basiskaart en zijn compatibel met wegen-, fiets-, water- en topografische kaarten. De Dakota 10 en de Dakota 20 zijn vanaf eind juli beschikbaar. De consumentenadviesprijs van de Dakota 10 zal 279 bedragen. De Dakota 20 komt voor een consumentenadviesprijs van 349 op de markt.

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.