Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vibram FiveFingers; opnieuw in contact met de natuur

Vibram FiveFingers; opnieuw in contact met de natuurComfort, contact en bewegingsvrijheid voor de voet. Geef je voeten de ruimte met Vibram FiveFingers, een leven zonder beperkingen. Ervaar de natuur op een manier die niet mogelijk is met conventionele schoenen. Biedt jezelf de vrijheid van de blote voet met de bescherming van de FiveFingers rubberen zool. Vetbeter je balans, je postuur en de beweeglijkheid van je voeten.

De unieke blotevoettechnologie van Vibram FiveFingers geeft het leven in de natuur een nieuwe dimensie. De speciale rubberen zool beschermt niet alleen je voeten, maar biedt ook voldoende grip op elke denkbare ondergrond; zand, stenen of zelfs de bodem van de zee. Daarnaast zorgt het scheurbestendig nylon materiaal ervoor dat de FiveFingers snel droog is. De speciale razor-siped technologie maakt dat de rubberen zool uitermate flexibel is, en vocht snel kwijt kan.

Om die reden is de Vibram FiveFingers collectie uitermate geschikt voor wandelingen op het strand, rotsachtig gebied en zelfs in een berglandschap. Uiteraard is de Vibram FiveFingers ook geschikt voor alledaags gebruik, dit bijzondere schoeisel trekt zeker de aandacht! Vibram FiveFingers stimuleert de spieren in je tenen, voeten en onderbenen. Wie FiveFingers draagt zal merken dat de spieren in de voeten na verloop van tijd sterker en leniger worden.

De FiveFingers Sprint is speciaal ontworpen om een uitkomst te bieden op elke ondergrond. Een klittenband sluiting rond de enkel zorgt ervoor dat deze FiveFingers goed op zijn plaats blijft. Het gepatenteerde design bevordert balans, stabiliteit en gevoel. Daarnaast sluit het sneldrogende nylon materiaal perfect aan op de contouren van je voet.

De FiveFingers Classic volgt een minimalistische uitvoering van de blotevoettechnologie. Een wandeling met deze FiveFingers is als wandelen op blote voeten. De Vibram rubberen zool biedt je voeten bescherming en volledige bewegingsvrijheid. Geef je voeten de vrijheid, geef ze Vibram FiveFingers.

Voor meer informatie: https://www.vibram.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vibram:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.