Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Shelter XP van Vertical

Shelter XP van VerticalHet Franse Vertical noemt hun Shelter XP de lichtste, en waarschijnlijk de best ademende, drielaags jas ter wereld. Deze jas verenigt de eigenschappen van de Shelter Ultra met de duurzaamheid van een drielaags jack. Hierdoor biedt de Shelter XP aan de ene kant degelijkheid voor dagelijks gebruik, aan de andere kant een licht gewicht, klein pakvolume en optimaal ademend vermogen.

De Shelter XP is uitgevoerd met een drielaags MP+ Ultra Light membraan met maximaal ademend vermogen. Het jack is zeer klein te comprimeren en kan dan worden worden ingepakt in het bijgeleverde foudraal. Verder is het jack volledig water- en winddicht. Een technische capuchon, twee afsluitbare borstzakken, horlogevenster op de linkerarm en verstevigingen op de schouders maken het jack compleet.

De lichtheid, technische eigenschappen en compactheid maken de Shelter XP geschikt als ‘noodjas’, onderin de rugzak bij tochten met mooi weer, om bij een plotselinge weersomslag toch beschermd te zijn. Tegelijkertijd maakt de drielaagsuitvoering deze jas ook geschikt voor dagelijks gebruik, of bv langdurige trekkings in de regen.

In totaal weegt de Shelter XP van Vertical 285 gram en is de adviesverkoopprijs EURO 239,00. Vertical is verkrijgbaar bij een select aantal buitensportzaken.

Voor meer informatie: https://www.verticalspirit.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vertical:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.