Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Meindl Nebraska XCR Men en Ladies

Meindl Nebraska XCR Men en LadiesWaar je ook bent, wat je ook doet - trailwalking, een lichte wandeling, een zakelijke uitstap of een city trip - de Magic-modellen van Meindl zijn jouw betrouwbare partner als je hoge eisen stelt aan je voeten. De Nebraska XCR is een wandelschoen voor dagelijks gebruik. Hij is sportief, technisch perfect, licht en robuust tegelijkertijd.

Waaraan moet een goede wandelschoen voldoen? Een wandelschoen moet vooral comfortabel zitten, licht in gewicht zijn en de zolen dienen zich aan elke ondergrond aan te passen. Een goed beklede en met een veter goed sluitbare voet alsook een zacht, aan de voet aanpasbaar bovenmateriaal, vormen samen de basis voor een goede wandelschoen.

De Nebraska XCR is een leren schoen met een Gore-Tex®-voering. Dit maakt de schoen waterdicht, uiterst ademend en perfect geschikt voor wandelingen het hele jaar door. Het bovenmateriaal is gemaakt van nubuckleer en zorgt voor comfort en bescherming. De lichte profielzool biedt een goede grip op gevarieerd terrein en de verstevigde middenzool biedt extra steun bij de afwikkeling van de voet.

In juni 2009 werd de Nebraska XCR in het Duitse magazine Bergsteiger verkozen tot beste lichte wandelschoen.

Buitenmateriaal: Nubuckleer/veloursleer
Voering: Gore-Tex® Footwear met XCR producttechnologie
Voetbed: Air-Active® XCR
Zool: Meindl Light Trail
Gewicht: 390 gram (heren) en 300 gram (dames)
Damesmaten: 3,5 tot en met 8
Herenmaten: 6 tot en met 12 (13 + 14 + 15 enkel in donkerbruin)
Adviesverkoopprijs: EURO 134,90 (EURO 149,90 voor de grotere maten)

Voor meer informatie: https://www.meindl.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Meindl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.