Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Camera Armor breidt Nikon assortiment uit

Camera Armor breidt Nikon assortiment uitNaast de bestaande modellen introduceert Camera Armor nu ook een model voor de Nikon D90 en een model voor de Canon 40D en 50D.

Camera Armor™ is een compleet pakket waarmee u uw spiegelreflexcamera kunt beschermen tegen schokken en stoten. Een pakket of kit bestaat uit 4 onderdelen:

Body Armor™ - een rubberen behuizing die uw body tegen krassen en schokken beschermt. Wordt over de body geschoven maar laat de functieknoppen vrij.

Het LCD-Shield™ - dit is een kristalhelder beschermingsplaatje, gemaakt van kunststof, zodat het LCD-scherm goed leesbaar blijft. Deze plaat wordt voor het LCD-scherm geplaatst. De Body Armor™ is afgestemd op het LCD-Shield™.

Lens Armor™ - een kap welke om het objectief wordt geschoven. Een uitstekende rand aan de voorkant van het objectief vangt eventuele schokken op, een soort rubberen zonnekap. Geschikt voor objectieven van 50-85mm diameter.

Lens Cap Leash – aan de Lens Armor™ is een koord bevestigd, waaraan de lensdop van de camera bevestigd kan worden. Dit uiteraard ter voorkoming van het kwijtraken van de lensdop.

Camera Armor™ is geen vervanging van uw fototas, maar eerder een aanvulling hierop. Camera Armor™ blijft om uw apparatuur terwijl u fotografeert en is hierdoor een extra bescherming voor uw apparatuur terwijl u aan het fotograferen bent.

Tevens verkrijgbaar voor Canon 5D, 20D, 30D, 400D, Canon Mark II 1 DS, Mark II 1 DN, Mark III, Fuji S5, Nikon D40, D40x, D70, D70s, D80, D200 , Sony Alfa A100, Olympus E410 , Pentax K10D. Camera Armor™ is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Voor meer informatie: https://www.cameraarmor.us/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Camera Armor (camera-bescherming):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.