Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Leirvik: het ruitjeshemd is trendier dan ooit

Leirvik: het ruitjeshemd is trendier dan ooitDe tijd dat het ruitjeshemd enkel werd gedragen door houthakkers is voorbij. Deze zomer zie je ze al sporadisch in de versie met korte mouwen opduiken, maar vooral komende winter zijn ze niet uit het straatbeeld weg te denken.

Trendsetters, hippe tv-presentatoren en wereldsterren werden al in een ruitjeshemd gespot. Bergans of Norway heeft al langer ruitjeshemden in zijn assortiment en biedt je hemden met lange of korte mouwen in trendy kleuren zoals bruin/turkoois, sorbet of bijvoorbeeld wit/navy. Een ruitjeshemd kan perfect worden gecombineerd met een jeans, maar kan evengoed worden gedragen op een deftig jasje of een geklede broek.

Alle hemden van Bergans of Norway zijn bovendien gemaakt van biologisch katoen. De biologische teelt mijdt chemicaliƫn en de knoppen worden met de hand geoogst. Landbouwers kunnen de kwaliteit reeds tijdens het oogsten controleren en plukken daarom enkel de rijpe knoppen. Daarom voelt het katoen uit biologische teelt zo aangenaam zacht aan. De Leirvik-hemden zijn voorzien van borstzakjes en handige drukknopen. Om de goede pasvorm van de katoenen shirts te garanderen, werd 5% Spandex aan het biologische katoen toegevoegd. Uitproberen!

Voor meer informatie: https://www.bergans.no/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Bergans:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.