Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Secco Pro: aanzet tot verdere ontwikkeling van bike jacks

Secco Pro: aanzet tot verdere ontwikkeling van bike jacksHoeveel kan er nog ontwikkeld worden aan een ademend, wind- en waterdicht jack voor mountainbikers en racefietsers? AGU heeft inmiddels een aardige 'Secco-collectie' opgebouwd, met de Secco Light, Secco Condom, Secco Cabrio en Secco ToGo. Daar is met ingang van vandaag de Secco Pro aan toegevoegd.

Al deze jacks zijn ademend en vochtregulerend, licht van gewicht, opvouwbaar tot een klein pakketje, wind- en waterdicht en voorzien van een verlengde achterkant. Maar ze hebben ook elk hun specifieke kenmerken.

Watch window
De Secco Pro is gebaseerd op het regenjack dat AGU tot nu toe alleen heeft gemaakt voor de Rabo profs. Het materiaal is een combinatie van een 2-laags laminaat en softshell. Ook de softshell elementen zijn waterdicht. Softshell geeft meer comfort en is elastischer wat de bewegingsvrijheid vergroot. Dit jack is voorzien van 3M reflectie, wat zichtbaarheid – en dus je veiligheid – vergroot. Omdat je dit jack – bijvoorbeeld tijdens wedstrijden op de fiets – snel aan (of uit) wilt trekken, is de sluiting met behulp van klittenband. De opvallendste feature is de ‘watch window’, het horlogevenster, dat waterdicht is en ook niet kan beslaan, omdat het een ‘anti-fog’ behandeling heeft ondergaan. Dit maakt het mogelijk om je horloge of hartslagmeter ook tijdens regenachtige omstandigheden te raadplegen.

Dit jack is vanaf heden verkrijgbaar in de kleuren zwart en geel, bij de fietsspeciaalzaken in Nederland en België en de prijs is EURO 99,50.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.