Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe lifestyle kleding van VAUDE

Nieuwe lifestyle kleding van VAUDEEen regenjas is een regenjas. Een outdoorjack, een outdoorjack. Tenminste, dat was zo. Een outdoorjack van het Duitse bergsportmerk VAUDE kan er zomaar uitzien als een lifestyle winterjas. Stoer, modern en tegelijkertijd functioneel.

Ceplex Active membraan
Het Ceplex Active membraan in het hippe Men's Yale Jacket III zorgt ervoor dat de jas 100% wind- en waterdicht is. Een regenjas dus, maar zo ziet het er nou juist niet uit. Afgestemd op het dagelijks gebruik: voorzien van een beschermingslaag tegen elektromagnetische straling in het binnenzakje voor de mobiele telefoon en bovendien leuk in combinatie met bijvoorbeeld de Baltica Pullover.

Men's Yale Jacket III
Het Men's Yale Jacket III heeft een opstaande boord en een losse capuchon die eventueel op te bergen is in de binnenzak. Het kleine binnenzakje is voorzien van Radiance Protection (bescherming tegen elektromagnetische straling). De doorlopende rits valt weg achter een flap wat deze winterjas een casual stoer uiterlijk geeft. Het Men's Yale Jacket III is verkrijgbaar in de kleuren black, anthracite en lightbrown. Adviesverkoopprijs: EURO 210,-.

Men's Baltica Pullover
Deze gemeleerde Baltica Pullover in gebreide optiek voelt zacht aan en is bovendien lekker warm. De Baltica Pullover heeft een opstaande boord, die met een korte rits sportief open te zetten is. Dankzij neutrale kleurstellingen (black, coffee en offwhite) is deze fleece makkelijk te combineren met andere kleding. Adviesverkoopprijs: EURO 85,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.