Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Carinthia Downy Light donsjack

Carinthia Downy Light donsjackEen superwarm jack en toch heel erg licht van gewicht? Een jack dat superklein in de rugzak opgeborgen kan worden? Een jack dat ook tijdens het winkelen in de stad niet misstaat? De Downy Light van Carinthia past precies in dat profiel. Dankzij de beste materialen (Europees 90/10 ganzendons met 700 cuin fillpower en een hoogwaardige buitenlaag van Pertex Quantum) en in de stijl van een echt expeditiejack is de Downy Light wonderbaarlijk klein verpakt, vederlicht en toch lekker warm.

Dankzij decennialange ervaring met het maken van hoogwaardige donsslaapzakken is het voor de Oostenrijkse producent Carinthia een kinderspel om ook goede donskleding te maken. Een goed voorbeeld daarvan is de Downy Light: dit donsjack biedt ultralichte bescherming tegen de kou, gecombineerd met een verbluffend klein pakvolume. Dat maakt de Downy Light ook meteen tot een hebbeding onder de kenners.

Carinthia naait de Downy Light met een complexe kamerconstructie, waarbij er geen koudebruggen kunnen ontstaan, van het evenzo goede als dure Pertex Quantum. De hoogwaardige donsvulling (90/10 Europees ganzendons) zorgt dankzij een superieure loft (700 cuin)in combinatie met een goed gevulde capuchon voor veel warmte. Carinthia kiest bij de Downy Light voor een strakke pasvorm, zodat het jack ook zonder problemen onder een Gore-Tex jack gedragen kan worden.

De Downy Light is verkrijgbaar is de maten S t/m XXL in de kleuren rood en zwart en weegt 450 gram (maat M).

Voor meer informatie: https://www.carinthia-bags.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Carinthia:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.