Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sun Traveler: Vol energie op pad!

Sun Traveler: Vol energie op pad!Vroeg of laat loopt iedereen een keer aan tegen een 'lege batterij' of 'geen stopcontact in de buurt'. Als u onderweg bent, is het niet altijd gemakkelijk om aan stroom te komen. A-Solar chargers bieden hiervoor de oplossing. A-solar chargers laden zich automatisch op via een zonnecel.

Met behulp van de zonnecel en daglicht worden de meeste mobiele apparaten moeiteloos opgeladen, zónder gebruik van netstroom. Direct zonlicht is niet per se nodig, maar hoe meer licht, hoe sneller het opladen gaat. Bovendien hoef je niet allerlei adapters voor mobiele apparatuur mee te nemen, want alle stekkers worden meegeleverd.

Werking
De Sun Traveler werkt met een ingebouwde batterij en is door middel van roteerbare zonnepanelen zeer snel in het opladen. Een mobiele telefoon wordt in ongeveer 1,5 uur opgeladen. De A-Solar Sun Traveler weegt slechts 180 gram is eenvoudig mee te nemen. Op het unieke LCD display is de exacte status van de batterij en de laadstatus af te lezen. Zo is altijd duidelijk hoe vol de batterij is. Is er geen direct (zon)licht beschikbaar en wil je een opgeladen Sun Traveler meenemen als extra accu? Laad dan je Sun Traveler van te voren op via USB met de interne USB kabel of via netstroom.

Online verkrijgbaar
De A-solar Sun Traveler heeft een formaat van 14,5x6x3,5cm. De verkoopadviesprijs is € 59,00. De oplader is onder meer verkrijgbaar via de A-Solar webshop www.a-solar.nl.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.