Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Qstarz Qsports Sport Analyse software

Qstarz Qsports Sport Analyse softwareHet handmatig bijhouden van trainingschema's behoort tot de verleden tijd. Recreatieve en professionele buitensporters kunnen hun sportieve prestaties vanaf nu feilloos in kaart brengen en analyseren op het beeldscherm van een PC, middels de vernuftige Qsports software.

Met deze software genereert u eenvoudig gedetailleerde trainingsprestatie overzichten en grafieken, welke een heldere graadmeter zijn van uw conditiepeil. Deze gegevens kunnen vervolgens als basis gebruikt worden voor uw verdere trainingschema. Zo kunt u gestructureerd werken naar het gewenste conditie niveau. Het enige dat u aan hardware nodig heeft is een van de gerenommeerde Qstarz Reis/Route Recorders.

Qsports Software, glashelder inzicht in uw sportieve prestaties en trainingsschema
Middels de exclusief door Qstarz ontwikkelde sport software, kunt u in een handomdraai uw sportieve prestaties bekijken en uitgebreid analyseren op uw PC. De gebruiksvriendelijke en Nederlandstalige QSports software biedt functionaliteiten als: track analyse, gezondheidsbeheer (bijv. het bijhouden van calorieverbranding), grafische statistieken en het maken van een verantwoord trainingsplan. Er kunnen bovendien meerdere gebruiksprofielen worden aangemaakt, zodat u het apparaat ook kunt delen met anderen. De Qsports software fungeert als een persoonlijke sport coach en is te gebruiken door Buitensporters als Joggers, hardlopers, Wielrenners, Mountainbikers, Klimmers, Skiërs, Zeilers, Deltavliegers etc.

Hardware modellen Qstarz Reis/Route Recorders, die werken met de Qsports software
Onderstaand vindt u een overzicht van de hoogwaardige Qstarz Reis/Route Recorders, welke benodigd zijn voor de Qsports software: BT-Q1000X, BT-Q1300, BT-Q1200 Ultra. En de BT-Q2000 GPS Sport Recorder, uitgerust met een LCD Display. Ook gebruikers van de ‘oudere’ serie Reis/Route Recorders, zoals de BT-Q1000P en de BT-Q1200 kunnen de Qsports software downloaden en gebruiken bij hun Qstarz product. De Qsports software word gratis meegeleverd bij de BT-Q2000 en de BT-Q1300S.

Qstarz Travel Recorder Software, leg feilloos afgelegde trips en reizen vast
Alle Reis/Route Recorders van Qstarz worden standaard geleverd met de befaamde Qstarz Travel Recorder software. Afgelegde routes, trips en zelfs foto locaties kunnen vastgelegd worden in het interne geheugen van de Reis Recorders. Deze data exporteert u middels de Travel Recorder vervolgens eenvoudig software naar uw PC. U vervaardigt met deze software vervolgens in een handomdraai een routepad in Google Earth. Met een druk op de knop zijn foto’s en bezienswaardigheden hierin te integreren, waarna route en foto’s desgewenst (online) gedeeld kunnen worden met anderen. Een ideaal staaltje technisch vernuft voor iedereen die geregeld digitaal fotografeert en/of afgelegde routes ‘tastbaar’ wil maken op het beeldscherm van de PC.

Qstars Inc. Taiwan
Het Taiwaneze Qstarz Inc. levert hoogwaardige consumentenproducten met GPS- en Bluetooth-technologie. De Bluetooth GPS producten zijn in diverse Media in binnen -en buitenland onderscheiden met vooraanstaande awards. Innovativiteit, kwaliteit en gebruiksgemak zijn de speerpunten in het productbeleid van Qstarz. De befaamde Travel Recorder en Qsport software worden steeds verder ontwikkeld. Nieuwe versies van de software zijn gratis downloadbaar voor Qstarz gebruikers op de website van Qstarz.

De Qstarz Sports Recorder producten zijn in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. Meer specificatie informatie is voorhanden op: www.digitrading.nl.

Voor meer informatie: https://www.qstarz.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Qstarz:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.