Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Primus TiLite voor lichtgewicht buitensporters

Primus TiLite voor lichtgewicht buitensportersHet lichtgewicht assortiment van het Zweedse Primus is sinds kort uitgebreid met het extreme lichte TiLite set. Dankzij het veelzijdige titanium kon er een vederlicht set worden gemaakt, bestaande uit een 0,9 liter pan en een gasbrander met een totaalgewicht van slechts 198 gram. Bovendien bespaart het set op pakvolume. Daarmee is het TiLite set de ideale combinatie voor lichtgewicht buitensporters.

Dankzij een extreme lichte, compacte en krachtige brander en pan is het de TiLite set van Primus de ideale combinatie voor avonturiers die op zoek zijn naar minimaal gewicht en pakvolume. De gasbrander en de 0,9 liter pan wegen samen slechts 198 gram dankzij het gebruik van titanium. Eigenschappen als zeer laag gewicht, extreme robuustheid en gemakkelijk schoon te maken zorgen ervoor dat titanium zeer interessant is voor ambitieuze sporters. Ook het feit van het lage pakvolume maken het set interessant: er is precies plaats voor een 230 grams gascartouche.

De piezo ontsteking zorgt voor extra gebruikersgemak. Evenals het praktische handvat aan de 0,9 liter pan, die precies groot genoeg is voor twee mensen. Daarmee is het set zowel geschikt voor solo-buitensporters als zij die graag samen op weg gaan.

Het TiLite set maakt gebruik van gas, weegt 198 gram en heft een pakvolume van 120 x 95 mm. De brander heeft een vermogen van 4000 Watt,waarmee kooktijd op ongeveer 3 minuten komt.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.