Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ODLO evolution concept - ontwikkeld voor succes

ODLO evolution concept - ontwikkeld voor succesHet Zwitserse merk ODLO, gespecialiseerd in functionele sportkleding en ondergoed, staat al meer dan 60 jaar garant voor intelligente sportkleding die voldoet aan de hoogste eisen. Zowel de hoogtechnologische materialen als het design zetten steeds nieuwe standaarden. Met zijn "evolution concept" claimt ODLO meer dan ooit zijn passie voor sport.

Het «evolution concept» is ontwikkeld voor iedereen die graag aan sport doet en die er graag goed uit wil zien. Sportondergoed heeft de afgelopen decennia een grote ontwikkeling doorgemaakt en mag nu ook letterlijk gezien worden. Je kan een «evolution»-shirt van ODLO dus gerust dragen in een après-skibar of in de stad!

ODLO «evolution» staat voor compromisloze functionaliteit, ergonomie en innovatie, in combinatie met het hoogst mogelijke draagcomfort.

«evolution» is de combinatie van een zuiver, stijlvol en lichaamscorrigerend design, waardoor je onmiddellijk de functionaliteit en de technologie herkent die je meteen in een winnende positie brengt. Kortom, meer power met ODLO «evolution»!

Ongeëvenaard draagcomfort
Met ODLO «evolution» bereikt sportkleding een tot dusver ongeëvenaard draagcomfort door middel van de 100% hightech breitechiek. Deze esthetische en de spieren benadrukkende naadloze bodywear zorgt voor een atletische en zelfbewuste look. ODLO «evolution» is de perfecte synthese van «zoned function», innovatieve 3D-ontwerptechnologieën en een dynamische sportstijl. Het resultaat van deze mix van nieuwe vezel- en materiaalontwikkelingen, de modernste productietechnologieën en compromisloze kwaliteit zijn: 100% functioneel, 100% prestatiegericht en 100% comfort - voor elk seizoen.

Enkele voordelen op een rijtje:
* Perfecte «free movement»-snit die zich aan elke beweging aanpast
* Een uniek gevoel op de huid met een onovertroffen draagcomfort en optimale klimaatregeling
* Snelle droogtijd en een optimaal vochtniveau op de huid
* Minder lichaamsgeurtjes dankzij de toepassing van de «effect by ODLO» antibacteriële technologie

Het functionele «evolution»-ondergoed bestrijkt met de vier kwaliteiten, cool, light, warm en xwarm, het volledige spectrum van temperaturen en activiteiten van het ODLO Temperature-Control-System. Kortom, voor elk weertype de beste bodywear, het hele jaar door.

1. evolution cool – het perfecte koelsysteem voor de huid
ODLO «evolution» cool, de nieuwe kwaliteit bodywear, houdt het lichaam koel, is zeer ademend en zeer licht. De cool-kwaliteit is bijzonder geschikt voor hoge temperaturen en intensieve activiteiten. Het uitstekende vochttransport optimaliseert de regulering van de huid en is getest door het Zwitserse EMPA.

2. evolution light – voor vrouwen. voor mannen. voor elk weerstype.
ODLO «evolution» light is een veelzijdig talent. Dit lichte, seizoensonafhankelijke sportondergoed is geschikt voor multifunctioneel gebruik. Vormen di e het figuur accentueren, voor zowel hem als voor haar, garanderen een 100% body-fit pasvorm. Het uiterst lichte materiaal biedt bij alle sportieve activiteiten een optimaal vochttransport en zorgt voor een maximaal comfort bij elk weertype.

3. evolution warm – perfectie op de huid.
Naadloos geïntegreerde warmtezones voor de beste isolatie bij lage temperaturen. ODLO «evolution» warm voor gegarandeerd optimale isolatie en een ultiem draaggevoel. Het ondergoed, dat gemaakt is met een 3D breitechnologie, ligt als een tweede huid op het lichaam, terwijl zeer functionele vezels onder alle omstandigheden zorgen voor een optimaal vochttransport.

4. evolution x-warm - maximale isolatie. maximaal comfort.
ODLO «evolution» x-warm staat voor hoge elasticiteit, verschillende weefseldiktes en de beste warmte-isolatie dankzij extra aangebrachte lagen fleecemateriaal op lichaamplekken die extra gevoelig zijn voor koude.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.