Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Verleng de batterijduur van je iPhone of iPod met A-solar

Verleng de batterijduur van je iPhone of iPod met A-solarDe gebruikers van de iPhone en iPod (Touch) zijn zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden van het mobiele apparaat. Maar steeds duikt wel weer dezelfde klacht op: de batterij is snel leeg. Niet verwonderlijk wanneer je onderweg belt, smst, je e-mail leest, weblogs in de gaten houdt, Twittert, digitale kaarten bekijkt of de GPS-functie hebt aanstaan. En dat wil je natuurlijk ook blijven doen!

Om te zorgen dat je zonder kabels altijd en overal je iPhone weer kan opladen en blijven gebruiken, heeft A-solar een nieuwe serie iPhone Chargers ontwikkeld. Deze externe batterijen kunnen via de zonnecellen met zonlicht en via je iPhone/iPod kabel worden opgeladen.

Er zijn drie versies: de iPhone Charger heeft de capaciteit van 1000mAh, de iPhone Super Charger is een 1900mAh variant voor nog meer capaciteit. Als derde is er de iPhone Power Pack en sluit naadloos aan op je iPhone. Allen zijn ook geschikt voor de iPod Touch en daardoor uitermate geschikt voor buitensporters die onderweg hun iPhone of iPod ook gebruiken om bijvoorbeeld digitale boeken te lezen, digitale kaarten te bekijken of gewoon veel naar muziek willen luisteren.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.