Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Trail-serie van Arc'Teryx

Nieuwe Trail-serie van Arc'TeryxArc'Teryx, de ontwerpers en makers van 'technical outerwear', rugzakken en klim-gordels introduceren hun nieuwe Trail-serie voor de lente en zomer van 2004.

De Trail-serie bestaat uit zogenaamde 'active wear' voor klimmers, hikers en bikers. Hierbij zijn ademende, lichtgewicht en prettig aanvoelende materialen gebruikt.

Zo is er de Switchback Pant (zie foto), gemaakt van Tweave® Durastretch®: super licht en zeer goed comprimeerbaar. Deze broek is ideaal voor hiking, omdat hij bovendien een zeer groot ademend vermogen en water-afstotende werking heeft.

Andere producten uit dezelfde serie zijn onder andere de Switchback Capri (speciaal voor dames), de Blaze Comp Pant en Short (met de combinatie van sterk Consoltex Extreme en Tweave® Durastretch®) en de Blaze tops (strak gesneden, zeer goed ademend en daardoor dus perfect voor bijvoorbeeld aerobics of hardlopen)

De nieuwe Switchback Pant heeft als adviesverkoopprijs 185 Euro.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.