Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Op pad in de Alpen met Garmin TransAlpine

Op pad in de Alpen met Garmin TransAlpineGarmin brengt Garmin TransAlpine op de markt. Deze nieuwe cartografie is het ultieme hulpmiddel voor outdoor recreatie in de berggebieden van Centraal-Europa. Op een schaal van 1:50.000 geeft deze digitale vectorkaart een overkoepelend beeld van de bergen van Duitsland, Oostenrijk, Italie, Zwitserland en Slovenie. Garmin TransAlpine biedt zo'n 9.000 kilometer aan mountainbike paden en het langste Europese wandelpad 'E5'. Ideaal voor bij het wandelen of mountainbiken.

Garmin TransAlpine is de ultieme kaart voor outdoor recreatie in de berggebieden van Centraal-Europa. Liefhebbers van fietsen en wandelen kunnen hun hart ophalen met deze grensoverschrijdende vectorkaart op schaal 1:50.000 met delen van Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Slovenië. Garmin TransAlpine wordt geleverd op een BaseCamp™ DVD vergezeld van een voorgeprogrammeerde (micro)SD™ geheugenkaart.

Grensoverschrijdende topografische kaart
Met de grensoverschrijdende topografische kaart van Garmin TransAlpine is zowel handig voor de recreatieve bergwandelaar en fietsers als voor de reiziger die meerdere Alpenlanden aandoet tijdens zijn vakantie. De cartografie is routerend op het gehele wegennetwerk, wandelpaden en mountainbike trails. Voor de echte wandelaar is de E5 wandelroute opgenomen, de langste Europese wandelroute van Konstanz in Duitsland naar Verona in Italië. Ook mountainbikers kunnen volop gebruik maken van de kaart met zo'n 9.000 kilometer aan premium mountbikepaden.

Naast de normale toeristische nuttige punten als hotels en VVV-kantoren, beschikt Garmin TransAlpine ook over zogenaamde Alpine nuttige punten. Denk hierbij aan 21.000 bergtoppen en zo'n 2.400 bergpassen.

Inclusief
- Bundel voor digitale topografische kaarten, inclusief DVD en (micro)SD
- Dekking: bepaalde delen van Oostenrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland en Slovenië
- Inclusief hoogtelijnen met een interval van 25 meter en 3D DEM weergave
- Met landkenmerken, zoals bossen, meren, rivieren en bergen
- Inclusief hoofdwegen voor het dekkingsgebied
- Aanvullende paden en secundaire tracks voor Oostenrijk, Duitsland en Zuid-Tirol
- Routerend op gedekte weg- en padennetwerk
- Alpine nuttige punten: berghutten, bergpassen en -toppen met vermelding van hoogte
- Toeristische nuttige punten: hotels, campings, outdoor winkels, etc.
- Trip and Waypoint manager via BaseCamp software voor het laden van cartografie, waypoints, routes en tracks naar compatibele GPS toestellen

Dekking
- De complete Europese wandelroute E5 van Konstanz naar Verona
- Duitsland: zeer gedetailleerde kaarten inclusief mountainbike routes ten zuiden van Beieren vanaf het Starnberger meer tot aan de Alpen en van het zuiden van Baden-Württenberg tot aan Konstanz
- Oostenrijk: zeer gedetailleerde kaarten inclusief mountainbike routes voor Tirol, Vorarlberg, Salzburg, Westelijk Karinthië tot aan Villach en de Gurktaler Alpen, bepaalde delen van noord Oostenrijk met Attameer, Traunmeer en Steiermark tot aan Schladminger Tauern.
- Italië: zeer gedetailleerde kaarten voor Zuid-Tirol en gedetailleerde kaarten inclusief mountainbike routes voor Trentino, Fruili, delen van Veneto tot aan Verona en grote delen van Lombardije tot aan het Comomeer en Milaan.
- Zwitserland: basisgegevens kaarten inclusief mountainbike routes van Thurgau tot aan Weinfelden, van St. Gallen tot het westelijke Walen meer, Appenzell en grote delen van Oost-Glarus, Graubünden
- Liechtenstein: basisgegevens
- Slovenië: basisgegevens voor delen van de Julian Alpen

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.