Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Twonav Aventura dual GPS navigatie

Twonav Aventura dual GPS navigatieTwoNav Aventura dual GPS navigator is een totaal oplossing voor navigatie in alle omstandigheden. Het maakt niet uit, hiking, biking, auto- of motorrijden op de weg of off-road, de Aventura heeft alles om in elke omgeving u de weg te laten vinden.

De Aventura is volledig waterdicht, schokbestendig en stofbestendig. Voorzien van een 3,5 inch touchscreen (ook te gebruiken in “landscape”) dat ook in direct zonlicht goed afleesbaar is. Hij is geschikt voor SD cards tot 32 GB zodat u meerdere kaarten mee kunt nemen en gebruiken (compatible met diverse andere kaarten). Kaarten kunnen in 3-D worden weergegeven.

De Aventure is voorzien van de volgende instrumenten: SirfIII GPS, elektronisch kompas, barometer, thermometer en hoogtemeter.

Navigatie op de weg is stemgestuurd, geeft de volgende afslag aan en de bestemming kan worden gekozen op diverse manieren. Off-road navigatie is voorzien van ruime mogelijkheden tot het maken van kaarten en “waypoints” . Navigatie mogelijk via “waypoints”, bestaande kaarten enz. Hierbij wordt de hoogte ook weergegeven.

Wordt geleverd met/ is voorzien van:
- waterdicht en schokbestendig
- Li-ion accu
- 3,5 inch touchscreen
- GPS, electronisch kompas en hoogtemeter
- Real 3D (landschap wordt 3 -dimensionaal weergegeven)
- Complete on-road navigatie (stem begeleiding)
- SD card 4GB meegeleverd, kan tot 32 GB lezen
- wordt geleverd met diverse houders
- USB PC kabel

Verkrijgbaar in versies met diverse kaarten. Onder andere in een versie met de kaarten voor de Benelux Maar ook met de complete kaarten voor West Europa. Levering mogelijk met Ram mount units voor plaatsing op motor, quad of 4x4 gebruik. Voor dealeradressen kun je een mail sturen naar info@bunkerparts.nl.

Voor meer informatie: https://www.twonav.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.