Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

CRAFT Layer 1: Zero Extreme WS Longsleeve

CRAFT Layer 1: Zero Extreme WS LongsleeveDe Zero Extreme, de jonge maar nu al legendarische basislaag van CRAFT, is favoriet bij veel topatleten en amateur hardlopers. De serie bevat ook tops en broeken met body-mapped Gore Windstopper vlakken op de voorzijde. Daardoor houden ze de warmte perfect vast en beschermen ze tegen gure wind. Zero Extreme is ontworpen om direct op de huid te worden gedragen, het elastische en lichtgewicht materiaal is zeer comfortabel en voorkomt nare geurtjes dankzij zilver ionen.

Slechts enkele seizoenen geleden werd Zero Extreme van CRAFT geïntroduceerd, maar het is nu al een bijna legendarische onderlaag. De serie bevat een groot aantal kledingstukken, elk voorzien van de vernuftige Gore Windstopper vlakken waar nodig. Deze vlakken reiken bij shirts bijvoorbeeld ook tot over de schouder, om ook bij voorovergebogen hardlopen volledige bescherming te bieden. Hetzelfde geldt voor de WS Underpants, waar onder andere de heupen en het kruis worden beschermd. Aan de onderzijde van het kruis, een plek waar veel ventilatie en bewegingsvrijheid belangrijk zijn is hier rekening mee gehouden.

Het lichtgewicht en zeer elastische Zero Extreme materiaal bleef al die tijd hetzelfde: het bereikt een superieur koeleffect danktij de CoolMax Hexachannel Extreme stoffen, welke goede afvoer van vocht ook tijdens zware inspanning garanderen. Thermolite Polyester aan de buitenzijde zorgt voor bescherming en isolatie.

Voor meer informatie: https://www.craft.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Craft:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.