Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

CAMPack rugzakken van CAMP

CAMPack rugzakken van CAMPCAMP, een van de vooraanstaande fabrikanten op het gebied van klimmaterialen, heeft CAMPack lijn ontwikkeld: rugzakken die lichtgewicht en high tech combineren met duurzaamheid.

Voor de ontwikkeling van de CAMPack serie zijn innovatieve patenten aangevraagd en worden high-tech materialen gebruikt. De rugzakken zijn gericht op praktisch gebruik in de bergen en moeten de veiligheid van bergsporters helpen verhogen. De M4 en M5 CAMPacks zijn voor klassieke en hooggebergte bergsport en zijn voorzien van een exclusieve, gepatenteerde ‘Backdoor’ opening.

De CAMPack M4 (zie foto) is voor hooggebergte sporters en is voorzien van de innovatieve Backdoor opening, waarbij alle compartimenten via de achterzijde van de rugzak benaderd kunnen worden. De padding van de heupband kan verwijderd worden voor tijdens het klimmen, terwijl de pickelhouder ook verborgen kan worden. Op het topvak is ruimte en bevestiging om klimtouw op te bergen en tevens is de rugzak voorzien van een stijgijzervak. De CAMPack M4 weegt 1150 gram en heeft een volume van 40 liter.

Iets groter is de CAMPack M5: 1300 gram en 50 liter. Deze rugzak is voor algemeen bergsportgebruik en daarom kan het volume ook variabel worden ingesteld van 40 tot 50 liter dankzij een verstelbaar topvak. Ook deze rugzak is voorzien van de ‘Backdoor’ opening, evenals pickel en helmhouders. Net als de CAMPack M4 is deze rugzak voorzien van speciale webbing voor het klimtouw en een opbergvak voor stijgijzers. Bovendien kunnen de sneeuwschep en lawinesonde gemakkelijk worden opgeborgen in de zijvakken.

Voor meer informatie: https://www.camp.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Camp:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.