Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Warme bike cap bij VAUDE Salient Plus Gloves

Warme bike cap bij VAUDE Salient Plus GlovesIn de maanden november en december ontvangt de consument bij aanschaf van een paar Men's Salient Plus Gloves van het merk VAUDE gratis een Bike Warm Cap II ter waarde van EURO 16,-. Hiermee komt fabrikant VAUDE sinterklaas en de kerstman in de huidige financiƫle crisis op originele wijze tegemoet. Deelnemende winkels kunt u vinden op www.vaude.nl.

Men's Salient Plus Gloves
De Salient Plus Gloves is een warme softshell fietshandschoen met ergonomische "gel-pads" in de handpalm. Deze pad helpen slapende handen te voorkomen. De silicone prints op de handpalm zorgen voor een goede grip op het stuur wat het makkelijker maakt om de fiets ook onder controle te houden op ruiger terrein. Het 100% winddichte softshell materiaal zorgt ervoor dat bij koudere temperaturen de handen lekker warm blijven. De duim heeft een zachte stoffen voering dat het transpiratievocht makkelijk en aangenaam afvoert. Adviesverkoopprijs: EURO 52,-.

Bike Warm Cap II
De Bike Warm Cap is een prettige lichtgewicht warme muts die onder een fietshelm past. Het 100% polyester stretch materiaal zorgt ervoor dat de muts goed om het hoofd aansluit. De binnenkant is opgeruwd waardoor het extra warm blijft. Adviesverkoopprijs: EURO 16,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.