Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Traser vanaf nu vertegenwoordigd in Nederland

Traser vanaf nu vertegenwoordigd in NederlandTraser, de Zwitserse fabrikant van sporthorloges, wordt sinds kort ook vertegenwoordigd in Nederland. Dutchmove, het bedrijf achter de webshop SportXL.nl, is sinds kort importeur en distributeur van de horloges die vooral opvallen door de toepassing van Trigalight, de tritium lichtbron op hun wijzerplaten.

Volledig assortiment
Dutchmove voert het volledige assortiment van de Traser H3 horloges, variërend van de bekende Aviator en Classic series tot de stoere Military en Professional series. Alle horloges zijn online te bestellen via de webshop van Dutchmove en SportXL.nl, maar inmiddels ook bij diverse juweliers die het merk dankbaar in hun assortiment hebben opgenomen. Naast de horloges zelf zijn uiteraard ook de verschillende polsbanden los verkrijgbaar, zodat je je horloge volledig naar eigen smaak kunt samenstellen.

Traser Ladyline
Interessant voor sportieve dames is de nieuwe Traser Ladyline, bestaande uit een groot aantal modellen die volledig naar de smaak van dames is ontworpen. Typische dameskleuren als roze worden daarbij niet geschuwd, maar ook stoerdere modellen als de zwarte Lady Police en geel/zwarte Lady Diver zullen snel hun weg naar de diverse dealers vinden.

Traser H3 Automatic Master
Voor de heren is er vorige week nog een nieuw topmodel geïntroduceerd: de Traser H3 Automatic Master (zie foto). Dit Zwitserse uurwerk wordt aangedreven door de beweging van pols en arm en werkt dus volledig automatisch. Bijzonder daarbij is dat de achterkant van de horlogekast is voorzien van mineraalglas, zodat het automatische uurwerk volledig zichtbaar is. Bij aanschaf van de Automatic Master kan worden gekozen uit 3 verschillende horlogebanden: zwart siliconen, zwart leder en blank staal.

Voor meer informatie: https://www.traserh3.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.