Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Cordo Moffs: nostalgie in een trendy jasje

Cordo Moffs: nostalgie in een trendy jasjeAls je ze ziet, herinner je je weer de oude fietsmoffen van opa en oma. Die grote leren wanten met lekker warme wollen binnenkant, vastgemaakt aan het stuur van de fiets. Handen in de moffen: een slimme oplossing tegen weer en wind!

Ze zijn terug! Met alle voordelen van toen, maar met de materialen en vormgeving van vandaag. Simpel te bevestigen op alle gangbare fietssturen. Met de Cordo Møffs op je fiets heb je geen dikke handschoenen meer nodig, dus kan je makkelijk remmen, schakelen, telefoneren of iets uit je jaszak pakken. Perfect voor iedereen die veel gebruik maakt van de stadsfiets. Als je je fiets neerzet, kan je de Møffs dichtvouwen om ze schoon en droog te houden.

De Cordo Møffs passen perfect in de retrotrend. De Cordo Møffs zijn er in vier kleuren: zwart (uni), zilver (uni), wit (print) en rood (print). De Møffs combineren ook perfect met de Cordo Kaapstad tassen.

Voor meer informatie: https://www.cordo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Cordo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.