Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe winterbroeken van Fjällräven

Nieuwe winterbroeken van FjällrävenDe outdoor-broeken Karl (voor heren) en Karla (voor dames) in hun varianten zijn de bestverkopende broeken van Fjällräven. Tienduizenden zijn er inmiddels van erkocht. Voor de winter 2009/2010 is er een nieuwe, winterbestendige versie, uitgevoerd met een ademende, wind- en waterdichte Hydratic-Liner. Onveranderd zijn de perfecte pasvorm, het uiterst robuuste G-1000 buitenmateriaal en de grote hoeveelheid zakken.

Voor sommigen zijn de legendarische Karl en Karla broeken gewoon een broek. Voor anderen zijn het echter hun beste trekking-vriend in de wereld. Die laatste groep waardeert de perfecte pasvorm en het legendarische G-1000 materiaal uit 65% Polyester en 35% katoen. Honderduizenden hebben deze combinatie inmiddels in de buitenlucht geprobeerd.

Vand winter 2009/2010 wordt de Karl-familie daarom uitgebreid met een versie met ademende, wind- en waterdichte Hydratic-Liner. Daardoor ziet de broek er echter niet direct uit als een regen(over)broek, maar als een gewone buitensport- of vrijetijdsbroek die geen wind doorlaat en behoorlijk lang droog blijft.

Tel daarbij op de zeven zakken, waaronder een RV-binnenzak, de voorgevormde knieën en natuurlijk de legendarische kwaliteit van Fjällräven.

De Karl en Karla Hydratic broeken zijn verkrijgbaar in de kleuren Dark Grey, Light Kaki, Dark Brown en Dark Olive.

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.