Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw winddicht softshell jack van VAUDE

Nieuw winddicht softshell jack van VAUDEHet Wintry Jacket is een veelzijdig windproof 100 softshell fietsjack. De binnenkant van deze softshell is met fleece gelamineerd. In combinatie met de soepele softshell stof staat dit garant voor een optimale warmte- en bewegingsvrijheid. Welke activiteit je ook onderneemt: met het Wintry Jacket voel je je als een vis in het water!

Specificaties
Het Wintry Jacket is 100% winddicht en heeft voorgevormde armen, Lycra manchetten, twee zakken aan de voorkant met contrasterende ritsen, een doorlopende rits met contrasterende naden en een taillekoord. Aan de veiligheid tijdens de donkere winterse dagen heeft VAUDE ook gedacht: deze softshell is voorzien van diverse speels verwerkte reflecterende elementen. Het Wintry Jacket voor heren is verkrijgbaar in de kleuren black, red, blue en coffee. Dames kunnen in plaats van blue kiezen voor de kleur apple. Adviesverkoopprijs: EURO 105,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.