Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

A-solar speelt in op snel groeiende energiebron

A-solar speelt in op snel groeiende energiebronUit onderzoek door de Universiteit van Twente blijkt dat zonne-energie 1 van de snelst groeiende energiebronnen is. Zonne-energie is een duurzame vorm van energie, het raakt nooit op en de productie drukt veel minder zwaar op het milieu dan conventionele methoden omdat er veel minder broeikasgas CO2 vrijkomt. Zonne-energie is het meest bekend van de grote panelen bovenop daken, maar tegenwoordig bestaan er ook mobiele oplossingen op zonne-energie.

A-solar is vooruitstrevend op het gebied van zonne-energie en ontwikkeld consumentenproducten die werken op zonne-energie. Zo heeft A-solar de Sun Traveler ontwikkeld. Een universele oplader voor mobiele apparaten die energie haalt uit het zonlicht. U kunt met behulp van de Sun Traveler onderweg uw mobiele telefoon, navigatie of MP3/MP4 speler opladen. Hierdoor ben u niet meer afhankelijk van netstroom.

Voor het opladen van zonnepanelen is zonlicht niet perse noodzakelijk. Daglicht is voldoende, maar hoe meer zonlicht er op het zonnepaneel valt, des te meer elektriciteit er wordt opgewekt. Het opladen van consumentenproducten via zonne-energie heeft als milieuvoordeel dat hiermee niet-oplaadbare batterijen worden vervangen. Daarnaast speelt gebruikersgemak een grote rol.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.