Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU nu ook met meekleurende lenzen en voor brildragers

AGU nu ook met meekleurende lenzen en voor brildragersAGU brengt al jaren een complete collectie trendy en betaalbare sportbrillen op de markt. Er is ruime keuze uit trendy modellen, maar dit jaar is de keuze extra groot! Er zijn namelijk ook sportbrillen met meekleurende glazen en een bril speciaal voor brildragers.

Clip-fix
Een aantal nieuwe modellen zijn uitgevoerd met een ‘Clip-fix’ systeem of ‘Cromotec’ lenzen. Het Clip-fix systeem maakt het mogelijk voor brildragers om een sportbril te dragen. De lenzen op sterkte kunnen in het frame geplaatst worden en met behulp van het Clip-fix systeem wordt de zonnebril vóór op het frame geklikt. Daardoor kan de sporter dus met gekleurde lenzen én een perfect zicht sporten.

Cromotec
De Cromotec lenzen zijn lenzen die zich aan de lichtintensiteit aanpassen. Dus, bij zonnig weer kleuren de lenzen donker, als het betrekt, worden de lenzen weer lichter. De collectie voor 2010 is nu al verkrijgbaar, want ook wintersporters kiezen voor AGU sportbrillen.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.