Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw handschoenen van CAMP

Nieuw handschoenen van CAMPCAMP, toonaangevende fabrikant van bergsportmateriaal, breidt het assortiment handschoenen deze winter uit met 3 nieuwe modellen. De nieuwe handschoenen combineren zeer laag gewicht met warmte, veiligheid en bescherming tegen de elementen.

CAMP G Tech Dry
Deze handschoen (zie foto) is speciaal voor (toer)skiërs en bergsporters, gemaakt van Hipora (waterdicht en ademend) en voorzien van Grip’R, een siliconen grip op de duim, wijsvinger en handpalm om maximale grip te verzekeren. Tussen duim en wijsvinger is een versteviging geplaatst ter bescherming tegen wrijving en op de duim is absorberende stof geplaatst. De G Tech Dry weegt 128 gram en is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

CAMP G Hot Dry
Speciaal ontwikkeld voor bergsporters en skiërs die het hoger op zoeken. Voorzien van Thermolite microvezel isolatie voor optimale warmte (ook als de handschoen nat is) en het waterdichte en ademende Hipora membraam. Op de handpalm en duim zijn leren verstevigingen (Pitards Amortan) geplaatst, terwijl Grip’R ook bij deze handschoen voor een verbeterde grip zorgt. De G Hot Dry weegt 160 gram en is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL in twee verschillende kleuren: zwart en grijs.

CAMP G Lite Wind
Een winddichte handschoen met een zeer laag gewicht (90 gram), voorzien van Pittards WR 100X leren versteviging op de handpalm en duimen. Verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

Voor meer informatie: https://www.camp.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Camp:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.