Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

PowerLighter: Hi-Tech aansteker van Primus

PowerLighter: Hi-Tech aansteker van PrimusDe Zweedse outdoorfabrikant Primus introduceert de derde generatie van de hi-tech PowerLighter. Deze aansteker staat voor technische betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien ziet hij er bijzonder modern uit. De smalle vlam van deze aansteker behaalt een hitte van 1300 graden Celcius, waarmee het kampvuur of vloeibare brandstoffen ook onder slechte weersomstandigheden zonder problemen kunnen worden aangestoken.

Bij het herontwerpen voor de derde generatie van de Primus PowerLighter stonden twee punten centraal: ergonomie en ontwerp. De aansteker is gemaakt van hoogwaardig aluminium met een rubber gecoate grip (in zwart of rood) en ligt bijzonder prettig in de hand. De extra lange hals en piƫzo ontsteker maken het aansteken van een brander erg makkelijk, zelfs met handschoenen aan. Dankzij het doorzichtige ontwerp kan tevens direct worden gezien of er nog voldoende brandstof in de aansteker aanwezig is.

Uiteraard is de PowerLighter gewoon hervulbaar, waarbij het beste gebruik kan worden gemaakt van de Primus Power Mix, een combinatie van Propaan en Butaan voor de beste performance, zeker in koude condities. Dankzij de los verkrijgbare Filling Adaptor (vul-nippel) kan de aansteker rechtstreeks vanaf een Primus-gasblik worden bijgevuld.

De Primus PowerLighter weegt slechts 67 gram en dankzij de kleine afmetingen van 80x50x20 millimeter kan hij gemakkelijk mee genomen worden in de broekzak of aan een koord om de nek.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.