Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

A-solar ontwikkelt pocket formaat solar charger

A-solar ontwikkelt pocket formaat solar chargerA-solar heeft de Power Pal ontwikkeld, een handig formaat solar charger waarmee onderweg een mobiele telefoon en/of MP3 Speler mee opgeladen kan worden. Hiermee kun je overal je mobiele apparaat opladen, zonder dat je gebruik hoeft te maken van netstroom. De Power Pal is ideaal voor op reis of dagelijks gebruik.

De Power Pal laadt op door middel van zonlicht. Daarnaast is de Power Pal ook op te laden via de USB poort van uw computer. Je kunt de opgeladen Power Pal meenemen als extra accu.

De Power Pal wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking. De Power Pal laadt alle merken mobiele telefoons op, waaronder Apple iPhone 3G/3GS, Nokia en Samsung. Er worden standaard 8 verschillende connectoren bijgeleverd voor de meest gangbare mobiele apparaten. Afmetingen: 49x102x11,5mm.

De adviesverkoopprijs is EURO 24,00 incl. b.t.w. en verkrijgbaar via de online webshop van A-solar.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.