Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Osprey Eclipse vernieuwd

Osprey Eclipse vernieuwdDe Osprey Eclipse serie is vernieuwd. De Eclipse serie stond al bekend om het zeer goede draagcomfort doordat deze kleinere rugzakken een dragende heupband hebben.

Osprey heeft het waterzak compartiment (wat tegenwoordig bij zeer veel rugzakken te vinden is) uitneembaar gemaakt. Je kan dus uit het rugpand een extra (zeer comfortabel) Multisport rugzakje toveren, om je Camelbag of Platypuss in te vervoeren als je verder niet zoveel hebt mee te nemen.

De schouderbanden van de Eclipse dienen dan als schouderbanden van het Aquasourse Multisport rugzakje (5L).

De Eclipse serie bestaat uit een 26+5, een 32+5, een 36 +5 en een 42+5 rugzak. De 26+5 en de 32+5 zijn voorlader rugzakken, de 36+5 is een toplader en bij de 42 +5 zit de toegang aan de achterkant en klapt het hele draagpand weg zodat je de rugzak net als bij een travelpack zeer zorgvuldig kan inpakken.

De nieuwe Osprey Eclipse rugzakken zijn van af voorjaar 2004 verkrijgbaar en de adviesverkoopprijzen zijn vanaf 139,00 Euro.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.