Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

FastRider wint de Fiets Innovatie Award

FastRider wint de Fiets Innovatie AwardMet het winnen van de Fiets Innovatie Award 2010 heeft Hesling Products B.V. de kroon ontvangen op bijna 2 jaar ontwikkeling van het nieuwe, afneembare systeem voor dubbele fietstassen: Fast Lock Quick Carrier.

De presentatie op de Fietsvak 2010 trok veel bekijks. Veel detaillisten bewonderden de eenvoud van deze nieuwe bevestiging van een dubbele fietstas.

De ideeën en wensen van detaillisten en consumenten zijn geïnventariseerd en geïntegreerd in het FLQC systeem. Zo is een fietstas ontstaan, die aan de volgende eisen voldoet:
• Met één handbeweging afneembaar
• Afsluitbaar met unieke sleutel
• Tasjes overladen is niet meer nodig
• Handig voor gebruik op meerdere fietsen
• Ruimtebesparend in schuur, portiek of stalling
• Eenvoudige bevestiging
• Passend op een diversiteit aan bagagedragers
• Geen beschadigingen met montage

Jaarlijks tracht Hesling Products met noviteiten de huidige Fast Rider collectie te overtreffen. Onderscheidend zijn met innovatie, nieuwe modellen, materiaalgebruik, kleuren en aanpassingen in systemen.

Hesling Products is verheugd dat de vakjury de Fiets Innovatie Award heeft toegekend aan de Fast Lock Quick Carrier van Fast Rider. Deze toekenning benadrukt de slogan ‘Praktisch op iedere fiets’ eens te meer. Gezien de vele positieve reacties, zijn de verwachtingen voor afzet van het nieuwe systeem hoog gespannen.

Momenteel zijn 3 lijnen dubbele tassen uitgevoerd met een FLQC systeem: Young Bags III Double Bag L, Led Bag Trendy en Canvas Bag 47,5 liter, allen in 3 kleuren.

Uiteraard staat de ontwikkeling niet stil en zullen wellicht andere modellen met een FLQC systeem worden uitgevoerd.

Voor meer informatie: https://www.fastrider.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fast Rider:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.