Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Superfeet komt met extra brede uitvoering

Superfeet komt met extra brede uitvoeringSuperfeet, toonaangevend fabrikant van inlegzolen voor schoenen komt nu ook in Nederland op de markt met een extra brede uitvoering van hun populaire Green Premium inlegzool: de Wide Green. Daarmee komt Superfeet tegemoet aan een groeiende vraag uit de markt van mensen met een bredere of groter dan gemiddelde voet.

Mensen met een brede of grote voet hebben net zo goed baat bij een goede inlegzool dan anderen, maar toch is het voor hen tot op heden erg lastig om een geschikte inlegzool te vinden. Daar komt nu verandering in, nu Superfeet met de Wide Green variant op de markt komt. Deze zijn bij de betere buitensportwinkels en schoenenspeciaalzaken verkrijgbaar.

In de afgelopen jaren is de verkoop van bredere en grotere schoenmaten wereldwijd flink gestegen. De vraag naar bijpassende inlegzolen is daardoor ook toegenomen. De gewone Green Premium zool eenvoudigweg in een grotere maat fabriceren zou echter niet voldoende zijn, zodat er een geheel nieuwe uitvoering is ontwikkeld voor de bredere en grotere voet. Daardoor blijven alle positieve eigenschappen van de zool behouden.

Net als de andere Premium zolen van Superfeet Wide Green uitgevoerd met ESS, het Encapsulating Stabilizer System, van Superfeet. ESS is de combinatie van een gepatenteerde stabiliserende kuip en een speciaal gevormd schuim over de volle lengte van de zool voor een optimale ondersteuning van de ondervoet. Dit unieke systeem creƫert een diepe hielkuip om de hiel in te laten rusten waarbij schokken op een natuurlijke manier worden opgevangen terwijl comfort en de nodige stabiliteit tijdens verschillende activiteiten worden geboden.

De Wide Green inlegzolen zijn beschikbaar t/m maar US 17 voor heren en US 12 voor dames, allen tot breedtemaat 6E.

Voor meer informatie: https://www.superfeet.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Superfeet:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.