Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

MSR Hubba Hubba HP wint editor's choice award

MSR Hubba Hubba HP wint editor's choice awardDe Hubba Hubba HP tent van MSR is onderscheiden met de Editor's Choice Award van het bekende Duitstalige buitensportmagazine Outdoor. De tent kreeg de onderscheiding vanwege het lage gewicht, het geboden comfort en de extreme duurzaamheid.

Outdoor magazine rijkt de Editor’s Choice Awards slechts een keer per jaar uit aan de favoriete producten na maanden van testen in zowel de praktijk als laboratoria. Dit jaar hebben de journalisten van het blad meer dan 500 producten gebruikt tijdens trekkings in Europa, Noord- en Zuid Amerika en Australië om uiteindelijk slechts 15 producten als beste van het beste te kwalificeren. De Hubba Hubba HP tent van MSR werd gekozen aan de hand van zowel de praktijktesten als ook het feit dat de tent in een laboratorium een 450 hp sterkte windmachine wist te weerstaan.

De journalisten van Outdoor prezen de MSR Hubba Hubba HP vanwege het sensationeel lage gewicht, ondanks de aanwezigheid van enkele luxe features en schreven verder dat de tent opzien baarde tijdens testtochten in de Rocky Mountains en Newfoundland voor wat betreft het lage gewicht en weerbestendigheid.

De vrijstaande 2-persoons MSR Hubba Hubba HP is een ‘high-performance’ versie van de populaire MSR Hubba Hubba tent. Met een gewicht van slechts 1,69 kilo bestaat de tent uit een lichtere technische stof en minder mesh/gaas om betere bescherming te bieden tijdens extreme 3-seizoenenomstandgheden als sneeuw, zand en wind. Het ontwerp is sterk en gemakkelijk op te zetten, terwijl de binnenruimte maximaal is houden, inclusief 2 ingangen en vestibules voor materiaal.

De MSR Hubba Hubba HP is vanaf nu beschikbaar bij de betere buitensportwinkels, met een mosgroene buitentent, exclusief voor Europa. De maart-editie van Outdoor magazine met de uitslag van de Editor’s Choice Awards verkiezingen is vanaf 16 februari verkrijgbaar.

Voor meer informatie: https://www.msrgear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot MSR:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.