Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Houdini nu ook in Nederlandse buitensportwinkels

Houdini nu ook in Nederlandse buitensportwinkelsHoudini Sportswear is een nieuwe aanwinst, nog niet eerder vertoond op de Nederlanden markt. Het merk Houdini, afkomstig uit zweden maakt outdoor kleding en ze zijn zeker niet bang voor nieuwe ontwikkelingen in stijl of materiaal waarbij technische details, comfort en duurzaamheid de hoofdrol spelen.

Houdini staat voor kwaliteit, comfort en natuurvriendelijkheid. Er wordt veel onderzoek gedaan naar stoffen die van hoge kwaliteit zijn en op een natuurvriendelijk wijzen te produceren zijn, zodat de milieu-impact van onze producten minimaal zijn. Maar liefst 80% van de collectie is gerecycled en is recyclebaar!

Het test team (van gerenommeerde sporters) heeft een goede invloed op het comfort van de kleding. Houdini probeert functionaliteit dan ook altijd te combineren met een optimaal draagcomfort.

Naast dit alles is Houdini een merk met veel oog voor stijl en design zo dat je 'stylisch' voor de dag kunt komen. Dat is goed terug te zien in kleine details waarmee Houdini zich onderscheidt van andere kledingmerken die in de rekken van veel buitensportwinkels liggen.

De kledinglijnen van Houdini zijn duidelijk ingedeeld in verschillende groepen, zoals Underwear, Base, Insulation, Shell en Metropolis. De modellen van de verschillende groepen zijn echter goed op elkaar afgestemd en kunnen perfect worden gecombineerd. Voorbeelden zijn de Mtion Houdi en Liquid Rock Pants (zie foto).

Voor meer informatie: https://www.houdinisportswear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Houdini:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.