Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Adidas eyewear ambition

Adidas eyewear ambitionMet de nieuwe optische Ambition-reeks van Adidas eyewear kunnen sportieve brildragers zich nu ook naast het sportveld van hun sportiefste kant laten zien. Adidas eyewear heeft zijn uitgebreide en gespecialiseerde technische en optische knowhow uit het sportsegment ook voor deze extreem lichte monturen gebruikt. De Ambitionmodellen hebben een dynamische look met een optimale functionaliteit en een perfecte pasvorm.

Een sportieve stijl voor elke dag
Voor de monturen wordt net zoals in het sportsegment het lichte en kwaliteitsvolle SPX™ materiaal gebruikt. De nieuwe flexibele binnenkant is gemaakt van ultralicht Performance Steel™. De sportieve 8-base kromming van de modellen a825 en a886 bieden een ruim gezichtsveld en geven de glazen een extra vleugje dynamiek. Technisch doorgedreven kenmerken, zoals de robuuste en flexibele Hybrid Memory Hinge™, staan garant voor de optimale en drukvrije pasvorm van de pootjes en een aangenaam gevoel.

De pootjes klappen automatisch terug in hun oorspronkelijke stand om zo continu de juiste, optische hoek te verzekeren. Nog een ingenieus kenmerk zijn de schroeven die zijn ingebed in de scharnieren en dus netjes weggestopt zitten. Uit het assortiment van adidas sport eyewear en nu voor het eerst gebruikt voor de optische brillen is de Double Snap Nose BridgeTM functie, hier omgedoopt tot de Ergo-Grip Nose™ technologie. Deze zachte antislipneusbrug kan in twee standen gezet worden, zodat de drager de neusbrug kan aanpassen aan zijn individuele behoeften.

De vier modellen zijn verkrijgbaar bij de betere opticien in verschillende kleuren.

Voor meer informatie: https://www.adidas.com/eyewear

Andere recente nieuws-items met betrekking tot adidas Sport eyewear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.