Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sprayway met Polartec Powershield

Sprayway met Polartec PowershieldDeze zomer introduceert Sprayway het model Lightspeed Jacket, een lichtgewicht 'soft shell'.

Dit model is speciaal ontworpen in een uniek materiaal, Polartec Power Shield (in Europa exclusief voor Sprayway) voor hen die op zoek zijn naar een strak aansluitend model voor hun meest sportieve activiteiten.

Power Shield heeft de volgende eigenschappen: de binnenafwerking in polyester geeft je het aangename fleece gevoel terwijl de sterke nylon buitenkant zorgt voor een zeer hoge slijtvastheid, is waterafstotend afgewerkt, snel ademend en geeft je lichaam de nodige bewegingsruimte.

Sprayway’s Lightspeed is één van de lichtste (400gr – medium) soft shells op de markt en bovendien kan hij in bijna alle weersomstandigheden gedragen worden. Waarom een soft shell? Vele waterdichte jassen geven meer bescherming dan nodig voor het gemiddelde gebruik. Soft shells daarentegen zijn zachter, lichter, meer flexibel en aangenamer om dragen en bovendien te gebruiken in bijna alle weersomstandigheden.

Design: twee zakken met mesh voering, één borstzakje, Velcro aanpasbare mouwen, reflecterende logo’s.

De Lightspeed zal verkrijgbaar zijn in de maten S t/m XL en in de kleuren all black, black (zwart met zilver rugpaneel ).

Adviesverkoopprijs 150,00 Euro.

Voor meer informatie: https://www.sprayway.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sprayway:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.