Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Superlichte Trail packs van Arc'Teryx

Superlichte Trail packs van Arc'TeryxDe nieuwe ultra lichte Aerios trailrugzakken van Arc'Teryx zijn ontworpen voor adrenaline stuwende avonturen, met maximaal ademend vermogen en perfecte pasvorm. De packs zijn gemaakt voor buitensporters die zich snel door de bergen bewegen en zijn een ademend draagsysteem voor de hydratatiezak, compacte reservekleding en de nodige snacks.

De Aerios heeft dezelfde luchtdoorlatende AeroForm rugpanelen en ademende mesh schouderbanden als de grotere Axios, maar biedt meer bewegingsvrijheid dankzij de 3D-gevormde frameplaten die verticaal meevormen en horizontaal juist op hun plek blijven voor de betere stabiliteit.

De Aerios rugzakken zullen verkrijgbaar zijn in drie maten: 7 liter, 10 liter en 14 liter. Ze zijn voorzien van een reservoir voor de hydratatiezak en tevens een elastische compressiesysteem voor het opbergen van extra materiaal. De Aerios 14 heeft tevens een extra stretch vak voor iets meer opbergruimte.

De Aerios rugzakken zijn ideaaal voor trailrunning en lichtgewicht dagtochten. Elke Aerios rugzak is voorzien van een modulaire heupband welke naar wens ingesteld kan worden.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.