Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Compacte Solar Charger voor onderweg

Compacte Solar Charger voor onderwegU herkent het vast wel: Net op het moment dat u wilt bellen is uw telefoon leeg... Tijdens een fietstocht is uw navigatie leeg terwijl u uw eindbestemming nog niet heeft bereikt... Net wanneer uw favoriete muziek door uw MP3 speler klinkt, is de batterij van de MP3 speler leeg.
Voor al deze ongemakken heeft A-solar een uniek product op de markt gebracht.

De vernieuwde Dual Panel Solar Charger van A-solar is bedoeld om onderweg uw mobiele telefoon, navigatie en/of MP3 speler op te laden. Zonder gebruik te maken van netstroom kunt u overal en altijd uw mobiele apparaten voorzien van extra energie. In een mum van tijd is uw mobiele apparaat weer helemaal opgeladen.

Vanwege het praktische design is deze solar charger eenvoudig mee te nemen. De solar charger bestaat uit twee zonnepanelen die ingeklapt niet groter dan een pakje sigaretten is. De solar charger weegt slechts 120 gram. Connectoren voor de meest gangbare mobiele apparaten worden standaard bijgeleverd.

Ideaal voor onderweg, vakanties, wandelingen en fietstochten!

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.