Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sprayway Nyx voor heren en Eos voor dames

Sprayway Nyx voor heren en Eos voor damesSprayway introduceert deze zomer de Nyx voor de heren en de Eos voor de dames. Voor de ontwerpers is het altijd een uitdaging om functionele en betaalbare kleding te ontwerpen. Ook deze zomer is dat uitstekend gelukt. Beide jassen brengen visie van Sprayway in de praktijk.

De Nyx en Eos in een Goretex Performance Shell komen uit de Trek-serie. De jassen zijn uiterst geschikt voor lange wandelingen in alle weersomstandigheden. Door hun comfortabele pasvorm en hun volledig gevoerde binnenkant, bestaande uit een combinatie van mesh en nylon, zijn ze een perfecte partner voor een dagje 'outdoors'.

De capuchon kan makkelijk worden opgerold en kan door zijn Snap-away feature, met een
handbeweging worden opgezet vanuit de opgerolde positie. Alle koorden en koordstoppers zijn weggewerkt in de jas om irritatie te voorkomen. De kraag is volledig met fleece gevoerd en geeft een zacht en aangenaam gevoel.

Qua zakken is er niet bespaard: zo zijn er twee grote handzakken die tevens als ventilatie kunnen dienen, een binnenzak en een grote kaart/napoleonzak achter de dubbelen stormflap. Deze kan tevens gebruikt worden om de jas in op te bergen tijdens transport in je rugzak. Ook aan de veiligheid is gedacht zo zijn de logo’s op de borst en mouwen reflecterend.

De Nyx herenjas (zie foto) is leverbaar in 5 kleuren in de maten S tot XXL. Het gewicht in maat L is 569 Gram. De prijs bedraagt Euro 190. Voor de dames is de Eos damesjas leverbaar in 4 kleuren in de maten 8 tot 18 (XS tot XXL), waarbij het gewicht in maat L 506 Gram bedraagt. De prijs is tevens Euro 190.

Voor meer informatie: https://www.sprayway.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sprayway:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.