Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sea to Summit Travelling Light

Sea to Summit Travelling LightHet Sea to Summit Travelling Light assortiment is een lichtgewicht en stijlvolle oplossing om je bagage optimaal in te pakken. Deze zeer uitgebreide lijn van accessoires geeft je de mogelijkheid om je bagage geordend in te pakken zodat je in 1 oogopslag spullen kunt vinden. Gemaakt van Ultra-Sil ripstop materiaal maakt dat alle producten van Travelling Light ultra lichtgewicht zijn, 80% van het assortiment zit onder de 85 gram! Daarmee hoef je je geen zorgen te maken over overgewicht tijdens vluchten.

Het Sea to Summit Travelling Light assortiment bestaat uit een totaaloplossing van producten. De grote Packing Cells kunnen gebruikt worden om je kleren in op te bergen. Aan de bovenzijde is mesh geplaatst, zodat je direct kunt zien wat er in de packs zit opgeborgen. Je schoenen verpak je in de aparte Shoe Bag om te voorkomen dat ze je kleren vies maken, terwijl je je kleren kunt onderverdelen in verschillende Garment Mesh Bags. De grote is ideaal om bijvoorbeeld je broeken of overhemden in te stoppen, terwijl de kleine nog meer dan genoeg ruimte biedt om je ondergoed en sokken allemaal bij elkaar te houden. Wil je overhemden perfect kreukvrij meenemen, dan kies je voor de speciale Shirt Folder. Deze wordt geleverd met een vouwbord, zodat het opvouwen van de overhemden eveneens een kinderspel is.

Voor je toiletartikelen zijn er verschillende mogelijkheden. De Hanging Toiletery Bag is ideaal voor de kleine badkamer waar je de toilettas het liefst aan de deur of naast de spiegel hangt. De spullen vallen er niet uit, want als je de tas open rolt en ophangt staan alle openingen naar boven. Een ultralichte oplossing vind je in de gewone Toiletery Bag, welke in small nog geen 40 gram weegt! En toch biedt deze ruimte aan meer dan genoeg toiletartikelen om mee op vakantie te nemen. Wil je echt alles aan toiletartikelen meenemen van thuis, dan kies je voor de grote Toiletery Cell, welke nog ruimer is en tevens is voorzien van 3 aparte compartimenten om alles geordend op te bergen.

Tot slot zijn er nog een groot aantal kleinere opbergmogelijkheden. Denk aan de Travel Wallet, Neck Wallet of Neck Pouch. Allemaal om je geld en documenten in op te bergen. Wil je dat veiliger opbergen, dan kun je kiezen voor de Money Belt die om je middel onder je kleren wordt gedragen. Uiteraard is er ook een speciale Padded Pouch voor je iPod of GSM, evenals een handige Laundry Bag om je wasgoed in te bewaren.

Sea to Summit Travelling Light is verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken en online reisartikelenwinkels.

Voor meer informatie: https://www.seatosummit.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sea to summit:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.