Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tech T Advanced: welkome uitbreiding bij Berghaus

Tech T Advanced: welkome uitbreiding bij BerghausBerghaus typeert de introductie van de Tech T Advance baselayer serie als een welkome uitbreiding van de collectie. In feite is het de eerste lijn topfunctionele onderkleding van het Britse merk. De Tech T Advanced shirts zijn er in diverse uitvoeringen: t-shirt korte mouw of met lange mouw (met en zonder rits) en tank.

Zowel de man als vrouw kan zich in deze echte next-to-skin baselayers van sterk ademend, vochtabsorberend, multi-elastisch en sneldrogend materiaal prima ontspannen. Ze vallen onder de noemer ‘midweight’ en zijn dus geschikt voor uiteenlopende sporten, activiteiten en weersomstandigheden. Gemaakt van het eigen ontwikkelde polyester Argentium bevatten de vezels minuscuul kleine zilverionen die volledig geïntegreerd zijn in de stof en daardoor een blijvende bacteriewerende werking hebben.
Tevens biedt het materiaal factor 50 UV-bescherming. De shirts bestaan uit full stretch stof (body en mouwen) en non-stretch mesh (onder de oksels). Dankzij het eigentijdse design zijn de shirts ook prima als bijvoorbeeld running- of fitnesstop te dragen. Verkrijbaar in relaxed, regular (slanker) of technical (slimfit) pasvorm.

De verkoopprijzen variëren tussen de EURO 24,95 en EURO 49,95 winkelverkoop.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.