Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lekker de voorjaarszon in met de sunprotect van TravelSafe

Lekker de voorjaarszon in met de sunprotect van TravelSafeDe lente is weer begonnen en het zonnetje gaat weer schijnen! Maar helaas, een overmaat van zonlicht doet de huid geen goed! Laat uw huid voorzichtig wennen aan de zon en voorkom verbranding. Het is daarom een eerste vereiste om u in te smeren met een goed zonnebrandproduct met beschermingsfactor.

De Sunprotect van TravelSafe maakt gebruik van een revolutionaire en nieuwe techniek om de huid optimaal te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zonnestralen. Deze zonnebrandcrème is op basis van liposomen. Liposomen zorgen ervoor dat de crème geheel in de huid wordt opgenomen en niet als een ”film” op de huid blijft liggen zoals andere zonnecrèmes. Hierdoor is hij ideaal te gebruiken bij actieve buitensporten in warme landen. De zonnebrandcrème is ontwikkeld in de Zwitserse Alpen, waardoor hij ook prima te gebruiken is in de kou op wintersport, in de bergen.

De zonnebrandcrème van TravelSafe is sweatproof, waterproof en zelfs rubproof! En is verkrijgbaar in de volgende varianten: factor 8, factor 18 en factor 30 (sun block), aftersun en lippenbalsem.

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.