Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nomad Tunneltenten: betaalbare luxe en ruimte

Nomad Tunneltenten: betaalbare luxe en ruimteDankzij de Nomad tunneltenten hoef je met het gezin niet meer "als haringen in een ton" te kamperen. Door een combinatie van hoogwaardige materialen en veel ruimte kan elk gezin nu in luxe kamperen. Nieuw naast de gevestigde modellen zoals de Bantu en Touarec is dit jaar de Dogon 3 Air; een uitzonderlijk royale tent die maximaal 3 mensen ook voor langere duur een prima basis biedt.

Als je de Nomad tunneltenten met één woord moet omschrijven, dan zou dat zijn: ruimte. Volop ruimte zelfs. Ruimte om rechtop te staan, spullen op te bergen, te schuilen, te ontspannen en te slapen. Dankzij verschillende aanpasbare onderdelen - inritsbare wanden, afzonderlijke slaapgedeelten en verschillende ingangen - kan de ruimte altijd naar eigen inzicht worden ingedeeld. Deze veelzijdigheid en vele mogelijkheden voor privacy maken de Nomad tunneltent een uitstekende keuze als basis voor langere vakanties of meerdaagse kampeertrips.

De details. Alle tunneltenten zijn ruimtelijke familie tenten ondersteund door hoogwaardige, groen geanodiseerde DACtentstokken en het weersbestendige technisch katoenen tentdoek. De aluminium DAC-tentstokken zijn befaamd vanwege de uitstekende kracht/gewichtverhouding en het opzetgemak. Ongecoate tenten (Air) ademen beter en zijn geschikter voor warmere klimaten. Inritsbare grondzeilen, extra luifelstokken en een porch zijn slechts enkele voorbeelden van extra’s om de indeling van de tent verder te verfijnen.

De collectie 2010 bestaat uit de Bantu 4 Air (inritsbare scheidingswanden in leef- en slaapgedeelten, gaasdeuren); Bantu 5 Air (inritsbare scheidingswand, optie voor 2+2+1 slaapcompartimenten, gaasdeuren); Touarec 5 Air (aanpasbare slaap- en leefgedeelten); en - nieuw voor 2010 - de Dogon 3 Air (zie foto), een uitzonderlijk ruime 3-persoonstent met volop ruimte voor opslag en ontspanning, enorme ramen en meerdere gaasdeuren voor een onbelemmerde ventilatie.

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.